Comença el compte enrere, obrim per sant Jordi!

20 abril, 2019 0 By Anna
Comença el compte enrere, obrim per sant Jordi!

 

Després de mesos de feina intensa, ha arribat l’hora de fer enlairar l’avió de paper. I ho farem un dels dies més bonics de l’any, envoltats de contes i roses.

 

El camí fins aquí ha estat intens, i hagués sigut impossible sense l’ajuda de totes les persones que han posat el seu granet de sorra per passar el projecte d’una utopia a una realitat. Sense la meva filla Nim, sense el suport extra incondicional del Marc, les hores i hores d’ajuda dels meus pares, les facilitats logístiques que m’han brindat els meus sogres, les hores intenses de cangur de la “iaia-bis”, el Manel i les seves estones com a operari pinxe, les manetes d’or dels meus germans Jordi i Marc, que arriben allà on els meus coneixements ja no arriben, sense els ànims de tants amics que han seguit el projecte d’a prop (Ima, Sara, Laures, Dulce, Irina, Rocío, Alfred… i molts altres!) i la confiança dels companys que m’he anat trobant a Barcelona Activa, sense tots ells, el camí fins aquí hagués sigut molt més difícil.

 

I a partir d’ara, sense vosaltres, això no seria possible.

 

Us esperem amb coses boniques i molt de joc!

 

L’avió de paper